joi, 28 august 2008

Optiuni pentru camere de supraveghere cu infrarosu

O camera de supraveghere CCTV obisnuita poate deveni cu infrarosu cu ajutorul unui iluminator cu infrarosu. Acesta lumineaza aria supravegheata cu lumina sa astfel incat camera obisnuita poate inregistra alb-negru cu ajutorul radiatiilor infrarosii, pe care cu ochiul liber nu le poti observa.

A nu se confunda o camera cu infrarosu cu una de supraveghere video de zi/noapte. Cea de zi/noapte poate inregistra cu lumina slaba, dar nu si in zone deloc luminate si nu utilizeaza raze infrarosii.

Camerele cu infrarosu sunt disponibile si in sistemul de camere CCTV. Poate fi deja considerat un sistem de televiziune cu circuit inchis datorita optiunilor sale de securitate marite, precum si monitorizarii constante a activitatii. Luati in considerare camerele cu infrarosu CCTV pentru a avea un nivel marit de securitate pe timp de noapte, acesta fiind momentul cel mai important pentru protectie.

Complexitatea unui sistem de camere cu infrarosu depinde in intregime de tine. O camera de acest gen depinde de nevoile tale, fiind mai avansata dupa cum cere situatia. Camerele sunt in general usor de montat si programat.

Niciun comentariu: